top of page
  • Herman

Vlaams Meerkamp: Zilver en Brons

Het Vlaams Meerkampkampioenschap had vorig weekend plaats in Dilbeek. Karlien Eelen verbeterde zich t.o.v. haar vorige meerkamp, eerder dit jaar in Herentals. Karlien behaalde een totaal van 4378pt (4265 pt voorheen) Dit had ze vooral te danken aan haar sterke prestaties op de 100horden en de 800. Het leverde Karlien een mooie derde plaats op in de eindstand bij de scholieren.

Voor Elise Helsen was het de eerste 7-kamp van het seizoen. Vorig jaar behaalde ze op het Belgisch kampioenschap een score van 4421pt. Hoog, kogel en speer waren nu beter dan vorig jaar. Dat resulteerde in een nieuw persoonlijk record van 4513pt en een tweede plaats op het podium bij de seniors.

Cadet Senne Van Gelder had tegenslag met de Horden en viel daardoor terug naar een vijfde plaats. Cadet Laura Van Aelten werd 16e met 1939pt. Kwinten Torfs en Joan Adriaensen staakten de strijd na enkele proeven.

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

1e Dag Provinciale kampioenschappen: 11 Kampioenen!

Op deze eerste dag van de provinciale kampioenschappen zaten de weersomstandigheden niet altijd mee voor onze spurters. In veel reeksen was er meer dan 2 m/s rugwind, waardoor hun tijden niet gehomolo

Pannekoekenmeeting afdeling Westerlo

Zondag 14 april organiseerde afdeling Westerlo haar pannekoekenmeeting voor de jeugd. In de voormiddag kwamen er 71 kangoeroes en benjamins in actie. Na de middag waren er 112 pupillen en miniemen afg

bottom of page