top of page
  • Herman

Memorial Van Damme: Schitterende ACHL-vertegenwoordigers

Op de grootste atletiekmeeting van het jaar krijgen ook telkens enkele ACHL-scholieren de kans om in dit uniek kader te presteren.

Ook nu hebben onze meisjes en jongens niet teleurgesteld.

Noor Vermeiren beet de spits af met een derde plaats op de 100m. Met 12"33 bleef ze maar 1 honderdste verwijderd van haar eigen clubrecord.

Bij de jongens liep Iyen Van Woensel een stevig persoonlijk record. Dat leverde hem een 5de plaats op. Met 11"21 nestelt Iyen zich op de 4de plaats allertijden bij ACHL.

Ondertussen sprong Lenne Jacobien naar de 4e plaats in het verspringen. Met 5m37 bleef ze slechts 5 cm onder haar verste sprong.

Er was ook een vierde plaats voor Arthur Engelen op de 1000m. Met een tijd van 2'33"17 liep Arthur bijna 3 seconden sneller dan zijn vorige besttijd. Ook hij komt op de vierde plaats allertijden bij de scholieren.

Tenslotte was er nog onze aflossingsploeg 4x100 bij de mannen. Op de provinciale kampioenschappen kwamen ze reeds sterk voor de dag. Nu deden ze nog beter met een overwinning in 43"43.

Met deze tijd benaderen Iyen Van Woensel, Wout Boeckx, Xander Beyers en Frederik Claes het clubrecord tot op 7 honderdsten.

107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ook het indoorseizoen is van start geschoten in de maand november. Zo kwamen een aantal van onze atleten reeds in actie op de wedstrijden in Hoboken, Heusden en Mol. Volgende zaterdag zijn we zelf org

Op de dag van onze huldigingsavond kwamen onze veldlopers ook aan hun trekken in Arendonk. Met 11 overwinningen en 20 podiumplaatsen was ACHL de grote slokop. De top-3 plaatsen: Pup D '13: 1.Josefien

Met bijna 100 atleten aan de start, was onze club goed vertegenwoordigd op de veldloop in Kessel. Ook op het podium zagen we heel wat ACHL-kleuren. Zes atleten mochten het hoogste podium betreden. Voo

bottom of page