top of page
  • herman

Memorial Van Damme: Schitterende ACHL-vertegenwoordigers

Op de grootste atletiekmeeting van het jaar krijgen ook telkens enkele ACHL-scholieren de kans om in dit uniek kader te presteren.

Ook nu hebben onze meisjes en jongens niet teleurgesteld.

Noor Vermeiren beet de spits af met een derde plaats op de 100m. Met 12"33 bleef ze maar 1 honderdste verwijderd van haar eigen clubrecord.

Bij de jongens liep Iyen Van Woensel een stevig persoonlijk record. Dat leverde hem een 5de plaats op. Met 11"21 nestelt Iyen zich op de 4de plaats allertijden bij ACHL.

Ondertussen sprong Lenne Jacobien naar de 4e plaats in het verspringen. Met 5m37 bleef ze slechts 5 cm onder haar verste sprong.

Er was ook een vierde plaats voor Arthur Engelen op de 1000m. Met een tijd van 2'33"17 liep Arthur bijna 3 seconden sneller dan zijn vorige besttijd. Ook hij komt op de vierde plaats allertijden bij de scholieren.

Tenslotte was er nog onze aflossingsploeg 4x100 bij de mannen. Op de provinciale kampioenschappen kwamen ze reeds sterk voor de dag. Nu deden ze nog beter met een overwinning in 43"43.

Met deze tijd benaderen Iyen Van Woensel, Wout Boeckx, Xander Beyers en Frederik Claes het clubrecord tot op 7 honderdsten.

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De masters hebben vandaag hun interclub betwist in Betekom. Net als vorig jaar eindigden ze op de derde plaats. Dit keer achter kampioen Rieme en Leuven. Met er bovenop vier clubrecords en talrijke pe

Vandaag was er het Belgisch Kampioenschap AMH in Lede. Met een nieuw clubrecord veroverde Thorben Van Hout de titel in het speerwerpen. Er waren ook nog podiumplaatsen en records voor Jamie en Sven Vi

Naast de vele titels van het voorbije weekend, werden er ook heel wat clubrecords verbeterd. Het regende tevens prestaties die een plaats krijgen in de ACHL-top-10. Een overzicht van de clubrecords: P

bottom of page