top of page
  • Foto van schrijverJonathan

Jeugdmeeting 20 september

Beste ouders/atleten,

Deze wedstrijd is enkel opengesteld voor ACHL-atleten.

Dit is noodzakelijk gezien de vele eigen jeugdatleten, de beperking op het aantal aanwezigen en de vele andere bijkomende voorwaarden voor het organiseren van (sport)evenementen.

We bekijken of we toestemming krijgen om per atleet 1 (één) begeleider toe te laten (praktische info volgt).

We werken niet met een maximumaantal per categorie bij de inschrijvingen, maar we houden ons wel het recht toe om bij overvloedige interesse het aantal deelnemers alsnog te beperkten om de wedstrijden tijdig afgewerkt te krijgen.

Gelieve u strikt aan alle corona-richtlijnen te houden.

Mondmasker is verplicht voor alle aanwezigen ouder dan 12, behalve tijdens het sporten.

Opgelet: de nieuwe belijning van de atletiekpiste is niet goedgekeurd. Indien dit zo blijft, dan zullen de resultaten van de loopwedstrijden vermoedelijk niet gehomologeerd worden door de Vlaamse Atletiekliga.


Inschrijven en info op atletiek.nu

Sportieve groeten,

Het organisatiecomité

164 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

1e Dag Provinciale kampioenschappen: 11 Kampioenen!

Op deze eerste dag van de provinciale kampioenschappen zaten de weersomstandigheden niet altijd mee voor onze spurters. In veel reeksen was er meer dan 2 m/s rugwind, waardoor hun tijden niet gehomolo

Pannekoekenmeeting afdeling Westerlo

Zondag 14 april organiseerde afdeling Westerlo haar pannekoekenmeeting voor de jeugd. In de voormiddag kwamen er 71 kangoeroes en benjamins in actie. Na de middag waren er 112 pupillen en miniemen afg

bottom of page