top of page
  • Herman

Fier op onze helpers !

Liefste ACHL-vrijwilliger,

Bedankt!

Sympathisant van de club, ouder van atleet, ouder van ex-atleet, ex-atleet, jurylid, atleet, tijdelijk gekwetste atleet, vriendengroep ontstaan in de club, partner van atleet, zoon of dochter van atleet, trainer, meegesleurd door je papa of mama, ... Te veel om op te noemen en soms ongelofelijk maar waar, jullie link met de club. Elke keer opnieuw kunnen we op jullie rekenen om mee te helpen aan onze meerkamp, waardoor onze atleten hun prachtprestaties hebben kunnen leveren. Want elke atleet die een meerkamp uitdoet levert zonder meer een prachtprestatie en dat hebben jullie allemaal mee mogelijk gemaakt.

Jullie inzet is opgevallen bij vele van de aanwezigen, die zich verbazen over het schijnbare gemak, rust en professionalisme waarmee jullie als helpers een prachtprestatie hebben neergezet! Het organisatorisch afwerken van een meerkamp.

Tom en ik hebben ook kort gebabbeld met Bart Bennema (hoofdcoach meerkampprogramma van de VAL) en Fernando Oliva (coach meerkampprogramma van de VAL) en zij hebben benadrukt dat onze meerkamp uitermate belangrijk is in de ontwikkeling van meerkampers en meerkampsters. Jullie hebben meegewerkt aan een voedingsbodem voor de toekomstige toppers. Zie maar naar de 2 EYOF-limieten, bovendien heeft elke Belgische meerkamp topper ooit één of meerdere keren bij ons deelgenomen!

Nogmaals bedankt!


Namens het organisatiecomité,


wedstrijdleider, Guy Raeymaekers


60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Trainer Patrick Van Riet meldt ons: Roos Van Zundert en Axl Hermans van afdeling Malle trokken naar Tilburg om er deel te nemen aan een wegwedstrijd over 5km.(U16) Beiden wonnen hun wedstrijd en mocht

bottom of page