top of page
  • Herman

Clubrecords voor Fleur Hooyberghs en Jef Vermeiren

Ondanks de minimale mogelijkheden om atletiekwedstrijden te betwisten, zijn een aantal van onze atleten er toch al in geslaagd om sterk voor de dag te komen.

Zo verbeterde junior Fleur Hooyberghs, met 3m91, het clubrecord polsstokspringen van Hanne Borstlap. Fleur stoot Hanne van de tabellen, zowel bij de juniors als bij Aller Categorieën.

Jef Vermeiren haalde nog niet de hoogte van vorig seizoen maar zijn 2m04 is toch al goed voor een clubrecord bij de beloften.

Ondertussen komt Thomas Vanoppen alsmaar dichter bij het clubrecord van Tom Van Rooy op de 1500m. Met 3'41"28 liep Thomas meer dan 5 seconden sneller dan vorig zomerseizoen.

Bij de cadetten vermelden we graag de knappe 1m62 van eerstejaars Anouk Smeyers.

Ze komt hiermee op de 4e plaats allertijden.

89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

1e Dag Provinciale kampioenschappen: 11 Kampioenen!

Op deze eerste dag van de provinciale kampioenschappen zaten de weersomstandigheden niet altijd mee voor onze spurters. In veel reeksen was er meer dan 2 m/s rugwind, waardoor hun tijden niet gehomolo

Pannekoekenmeeting afdeling Westerlo

Zondag 14 april organiseerde afdeling Westerlo haar pannekoekenmeeting voor de jeugd. In de voormiddag kwamen er 71 kangoeroes en benjamins in actie. Na de middag waren er 112 pupillen en miniemen afg

bottom of page