top of page
  • Foto van schrijverJonathan

Bewegen en voeding tijdens en na kanker (*)

Online opleiding – zaterdag 26 november 09.30 – 12.30 u

Mensen met kanker begeleiden rond beweging en voeding vraagt maatwerk.


Theoriedeel met aansluitend uitwerking van 1 casus.

Uw eigen vragen en/of ervaring en inbreng zijn hierbij belangrijk. Heeft u nu al specifieke vragen aarzel niet deze te bezorgen via info@runningtherapie.be.

De sprekers zullen hier graag dieper op ingaan.


Sprekers

Ria Vanderstraeten: Ria is SCAS gecertificeerd sport- en oncodiëtiste. Met Sports Nutrition Consultancy | Your nutritional coach to better performance geeft zij professionele ondersteuning voor sporters, clubs en bedrijven.

Rudi Frankinouille: Rudi is Lic. Kinesitherapie, M. Sc. Manuele Therapie, doctoraatsonderzoeker Universiteit Antwerpen. Sportfysioloog UZA-afdeling S.P.O.R.T.S., BAP Universiteit Antwerpen, Expert Hoge Gezondheidsraad, Trainer A triatlon, docent Vlaamse Trainersschool.


Meer info en inschrijven: Bewegen-en-voeding-tijdens-en-na-kanker


Video: Bewegen en voeding tijdens en na kanker video


(*) De opbrengst van deze opleiding gaat integraal naar UZA-foundation vzw.

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het voorjaar en het najaar zijn de meest begeerde periodes om een marathon in te plannen. Zo kwamen er in de eerste maanden van 2023 heel wat ACHL-atleten aan de start om de 42,195 km tot een goed ein

In het laatste indoorweekend op Vlaamse bodem zijn er nog enkele records en top-10 plaatsen gerealiseerd door onze atleten. Pupil Marthe Ryken nam het record op de 60horden terug van Roos Wils en mast

bottom of page