top of page

ACHL
ZOEKT COPYWRITER EN DESIGNER

Binnen het dagelijks bestuur van ACHL werd een communicatiecel opgericht om een eigen huisstijl op te maken en deze toe passen op al onze communicatiekanalen. (Fit-O-Bode, Fit-O-Flash, website en onze sociale media)

  

Onze communicatiecel zoekt bijkomende helpers voor welbepaalde opdrachten. Wie zich engageert doet dat dus enkel voor de uitvoering van die specifieke opdracht en niet voor eeuwig en drie dagen. Uiteraard staat het iedereen vrij om bij een volgende opdracht opnieuw mee te werken.  

  

Op dit moment zoeken we naar: 

  • een COPYWRITER om de teksten van de ACHL-website te herschrijven. Heb je een vlotte pen, ben je communicatievaardig en ben je bekend met onze club? Laat dan zeker iets weten op gert.lathouwers@achl.be. Kennis van SEO en meta-data zijn leuke extra’s. 
     

  • een DESIGNER om onze huisstijl vorm te geven en deze huisstijl in te passen in onze Fit-O-Bode en Fit-O-Flash. Ben je creatief en is dingen vorm geven jouw passie? Contacteer dan gert.lathouwers@achl.be. Voorkennis van Indesign en het kunnen schrijven van drukklare pdf’s zijn zeker een meerwaarde. 

  

Zorg jij er mee voor dat we binnenkort ook op onze huisstijl fier kunnen zijn?  

Contacteer ons. Wij rekenen op jou! 

achlv.jpg
bottom of page