top of page

AC HERENTALS

Stage Tongerlo - INSCHRIJVINGEN

Stage Tongerlo

Zin om het nieuwe atletiekseizoen stevig in te zetten met een spetterend stageweekend?
 
Dat kan, want ook dit jaar organiseren we in het eerste weekend van de herfstvakantie onze trainings- en familiestagestage in het Sportacentrum te Tongerlo en dit van vrijdag 27 oktober (19u30) tot en met zondag 29 oktober (16u30).
 
Deze stage staat open voor leden van alle afdelingen en kernen van ACHL en hun familie.

Dit jaar nodigen we ook de atleten van de Geelse AC uit om samen op stage te gaan.
 
Er zijn trainingsgroepen van kangoeroe tot master en een recreantengroep, maar naast de trainingen is deze stage de ideale manier om andere atleten te leren kennen én samen veel plezier te maken.
 
Inschrijven kan hieronder, vul het inschrijvingsformulier in. Na verzending van je formulier ontvang je een e-mail met de betalingsgegevens. Pas na de ontvangst van je betaling ben je ingeschreven. Bij vragen of problemen kan je deze melden op tom.ryken@achl.be
 
Na het succes van de voorbije jaren kunnen ouders en familieleden van atleten opnieuw mee op stage aan een gunstprijs. Deze “recreanten” worden niet begeleid door een trainer en kiezen zelf hun dag-invulling wanneer de atleten trainen. Zij betalen dus enkel voor de overnachting in vol pension en kunnen bijvoorbeeld wandelen, fietsen, joggen of gewoon genieten van de stilte en de natuur op  het Sporta-domein of de Merodebossen in de buurt. Ideaal voor ouders die er even met het hele gezin tussenuit willen. Opgelet, voor deze recreantengroep kan slechts worden ingeschreven als er ook een ACHL- lid uit hetzelfde gezin als atleet meegaat op stage. Voor gezinnen die met 4 of meer personen deelnemen aan de stage willen we een financiële inspanning doen en geven we een korting van 50% per persoon vanaf de 4de deelnemer. Vergeet ook niet dat de meeste ziekenfondsen een tegemoetkoming geven bij deelname. De formulieren hiervoor kan je meebrengen naar de stage.
 
De prijzen voor 2 overnachtingen in vol pension zijn per persoon als volgt:
-       kinderen geboren in 2019 of jonger:                                                            €   30,00 
-       atleten van ACHL of Geelse AC vanaf kangoeroe (geboortejaar 2018):           €   90,00
-       recreanten vanaf geboortejaar 2016:                                                           €   90,00
-       vanaf het 4de lid van hetzelfde gezin:                                                         €   45,00
 
De inschrijvingen worden afgesloten op zondag 15 oktober 2023 om 20u00, er worden nadien geen nieuwe inschrijvingen meer aanvaard.
 
Is je inschrijving en betaling in orde, dan ontvang je nog een mail met verdere informatie in de week voor de stage.
 
Vergeet ons FREE PODIUM op zaterdagavond 28 oktober (vanaf 20u00) niet. Allerlei soorten opvoeringen komen hiervoor in aanmerking: playback, zang, dans, sketches, … Je moet wel zelf zorgen voor kleding, muziek en eventuele attributen. Inschrijven gebeurt op de stage zelf bij de kampleiding en de deelnemers worden in 2 categorieën ingedeeld: - 14 jaar en + 14 jaar. Ouders, familieleden en vrienden zijn van harte uitgenodigd om te genieten van het spektakel.
 
Onze stage is al jaren een voltreffer. Heb jij ook zin in een weekend hard trainen en plezier maken ? 

ONLINE INSCHRIJVINGEN

Stage Tongerlo

Datum

vrijdag 27 oktober (19u30) tot en met zondag 29 oktober (16u30).

Deadline inschrijvingen: Zondag 15 oktober 2023 om 20u00

Door je in te schrijven voor de stage zal Atletiekclub Herentals vzw persoonsgegevens van je verwerken. Deze gegevens zullen enkel voor de stage worden gebruikt en worden nadien verwijderd. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring (link naar privacyverklaring op website). Je kan ons contacteren op privacy@achl.be.

ALGEMEEN

BEVESTIG INSCHRIJVING

An error occurred. Try again later

Uw inschrijving werd goed ontvangen. Bedankt!

Your content has been submitted

bottom of page